Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“Afet Çözümleri Hızlandırma Programı” için başvurular başlıyor

TOBB Aksaray Genç Girişimciler

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla program “Afet Çözümleri Hızlandırma Programı” başlayacağını duyurdu. Bu kapsamında afet ile ilgili sorunlara çözüm bulmak adına ya da farklı teknolojik alanlarda ki projelerin yatırımcılarla buluşma imkanı sağlanacak.
Afet öncesi, sırasında ve sonrasında toplumun yaşadığı sorunlara çözüm bulmak ve destek olmak için ürün ya da hizmet geliştiren Startupları potansiyel partner, mentor, müşteri ve yatırımcılarla buluşmak hedefleniyor. Bu kapsamda TOBB önderliğinde “Afet Çözümleri Hızlandırma Programı” düzenlenecek.
Teknolojik alanlarında farklılaşmayı beceren faaliyetlerle afetle ilgili sorunlara çözüm sunan Startupların büyümesine olanak tayına yatırımcılar ile görüşerek, seçilen girişimlerin ülke inovasyonuna ve girişimcilik ekosistemine buluşturacak ve toplumsal fayda oluşturmak amaçlanıyor.
Starupların büyümesine yardımcı olan “Afet Çözümleri Hızlandırma Programı” kapsamında girişimciler yatırımcılarla buluşma imkânı sunacak. Ülke genelinde yaşana afet olaylarına karşı harekete geçmek amacıyla atılan programda, afet önce, sıra ve sonrasında yaşanan krizi yönetmek amacıyla ürün ya da hizmet geliştiren Startupları potansiyelini yatırımcılarla buluşturuyor.
Topluma fayda sağlayacak ürün ve hizmetin yatırımcılarla buluştuğu programda, farklı teknolojik alanlarda ya da afet ile ilgili sorunlara çözüm bulmak adına projeyle başvuru yapılabilecek.
Afet çözüm hızlandırma programına başvuru yapmak isteyenler https://afetcozum.tobb.org.tr. internet adresinden ulaşabilecek.

Haber: Fatma Altınok