Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesi’nden yenilikçi proje: Akıllı duraklar şehrin 11 farklı noktasında

Aksaray Belediyesi, “Aksaray’a değer”

Aksaray Belediyesi, “Aksaray’a değer” mottosuyla çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu kapsamda yürütülen çalışmalardan bir yenisi de yeni akıllı duraklar oldu.

Aksaray Belediyesi tarafından şehir içerisinde teknolojinin tüm olanaklarının ve getirilerinin değerlendirilmesi kapsamında akıllı duraklar projesi hayata geçiriliyor. 2023 yılı bitmeden, Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan projeler arasında yer alan akıllı durakların, normal duraklardan farkının ne olduğu ise merak konusu oldu.

Şehrin 11 farklı bölgesinde bulunan akıllı duraklarda; wifi, LED ekran, USB şarj ünitesi, engelliler için şarj ünitesi ce otobüslerin konumları ve bekleme süreleri için bilgi ekranı yer alıyor. Aksaray Belediyesi tarafından yapılan akıllı duraklar, modern, çevreci ve konforuyla beğeni topluyor.

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, konu hakkında yaptığı açıklama kapsamında, “Şehrimizi ulaşım anlamında marka şehir yapacak projeler üretmeye devam edeceğiz. Aksaray’ımıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Haber: Ağustos Gerçe