Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Büyük Bölcek Mahallesinin Muhtar adayı Çırçır, hizmet etmek için geliyor

Aksaray Büyük Bölcek Mahallesi

Aksaray Büyük Bölcek Mahallesi Muhtar adayı Dudu Çırçır, hizmet etmek için aday olduğunu belirterek Büyük Bölcek Mahallesinin muhtar adayı oldu.

Büyük Bölcek Mahallesi Muhtar adayı Dudu Çırçır, hizmet etmek adına birçok proje, çalışmayla ve yenilikçi yaklaşımlarıyla mahalle sakinlerinin gönlünü kazanmak istiyor. Hizmet etmek ve yenlik getirmek için Muhtar adayı olan Çırçır, yaşlısından gencine her kesime uygun projeleriyle hizmet etmek için yaşanabilir bir mahalle oluşturmayı hedefliyor.

Büyük Bölcek Mahallesi Muhtar adayı Dudu Çırçır muhtarlık bürosu projesi ile mahalleye getireceği muhtarlık bürosuyla vatandaşlarla bizzat iletişim halinde olmayı hedefliyor.

Öncelikli hedefinin ihtiyaç sahibi olduğunu vurgulayan Muhtar adayı Çırçır, mahalle sakinleri olduğunu belirterek devlet kurumları ve belediye yetkilileri ile iletişime geçerek harekete geçmeyi planlıyor. Mahallesinin eksikliklerine yönelik hizmetler sunmayı planlayan Muhtar adayı Çırçır, halk ekmeği büfesini faaliyete geçirmeyi hedefliyor.

Hasta ve yaşlı mahalle sakinlerinin tüm sorunlarının çözülmesi için el ayak olmaya gayret edeceğini belirten Muhtar adayı Çırçır, onları dinleyerek çözüm bulmak için seferber olacağını dile getirdi.  Ev hanımlarının ev ekonomisine katkı sunmalarına olanak tanımak adına hanımeli projesiyle yol gösterici olacağına dikkat çekti.

Büyük Bölcek Mahallesinde şehir içi otobüslerinin kart dolum noktası sayısının aratılması için çalışmalar yürüteceğini belirten Muhtar adayı Çırçır, kart dolum noktası için işyeri sahiplerini teşvik edilmesi için gerekli işleri yürüteceğini belirtti. Çocukların sosyal aktivitesi olan parklar için güvenlik, aydınlatma ve sorunlarını belediye ile birlikte bitirilmesi için gayret edeceğine dikkat çekti.

Büyük Bölcek Mahallesi Muhtar adayı olan Dudu Çırçır, mahalle sakinlerine hizmet etmek için mahallenin eksikleriyle başlayarak yenilikçi yaklaşımlarıyla mahallenin gelişimine olanak sağlayacak.

Haber: Fatma Altınok