Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da biçerdöver sahipleriyle koordinasyon toplantısı yapıldı

Aksaray Tarım ve Orman

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğünün koordinesinde biçerdöver sahipleri ile bilgilendirme toplantısı yaptı.

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından Aksaray ilinde tarımsal faaliyetlerin arttırılması ve verimli hale getirilmesi adına sık sık üreticilere bilgilendirme yapılıyor. Aksaray ilinde bulunan biçerdöver sahiplerine koordinasyon ve bilgilendirme yapıldı.

Aksaray Ziraat Odası Başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı, Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürü Nejdet Demir başkanlığında yürütüldü.

Bitkisel Üretim ve Bitki Sağlığı Şube Müdürlüğünün koordinesinde gerçekleşen toplantıda, biçerdöver sahiplerinin tarımsal faaliyetlerine katkı sunulması adına yapılması gerekenler üzerine duruldu.

Harman zamanı üreticilerin ürünlerine zarar gelmemesi adına dikkat edilmesi gereken konular üzerine değinildi.  Biçerdöver sahipleri ile üreticilerin ve Tarım Orman Müdürlüğünün koordineli bir şekilde çalışmasının altı çizilerek üretimi arttırmaya yönelik hedeflere vurgu yapıldı.

Haber: Fatma Altınok