Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Vali Kumbuzoğlu, Ozancık köyünde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Ortaköy Ozancık köyünde bir dizi ziyarette bulundu. Vali Kumbuzoğlu, şehit Süleyman Köse’nin ailesini ziyaret ederek köy halkının istek ve taleplerini dinledi.

       
Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Ortaköy İlçesine bağlı Ozancık köyünü ziyarette bulundu. Vali Kumbuzoğlu, Ortaokul Uygulamalı Trafik Eğitim sınıfının açılışının ardından şehit Süleyman Köse’nin ailesinin misafiri oldu.
2005 yılında Hakkari Çukurca’da şehit olan Süleyman Köse’nin annesi Dilber Köse ile bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu, şehit annesi Dilber Güler’in misafiri oldu. Şehit annesi Dilber Güler tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Vali Kumbuzoğlu, şehit annesini istek ve taleplerini dinledi.
Manevi duyguların yoğun olduğu görüşmede Vali Kumbuzoğlu, Şehitlerimizin emanetleri canımızdan azizdir. Her zaman yanlarında, hizmetlerinde olacağız” ifadesini kullandı.
Daha sonra Ozancık köyü halkıyla bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu, köy halkı tarafından yoğun ilgi il karşılanarak köy halkının istek ve taleplerini dinledi. Ozancık köyünün gelişmesi ve büyümesi adına yapılması gerekenlere değinen Vali Kumbuzoğlu köy halkıyla bir süre sohbet etti.
Vali Kumbuzoğlu, Ozancık köyü vatandaşları ile buluştuğu sıcak ve samimi anlar kameralara yansıdı. Ozancık köyü vatandaşlarının istek ve ihtiyaçlarına kulak veren Vali Kumbuzoğlu çözüm bulma noktasında köy halkıyla istişarelerde bulundu. Vali Kumbuzoğlu, köy halkına misafirperverliğinden ve ilgilerinden dolayı teşekküllerini sundu.
Haber: Fatma Altınok