Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gülağaç ilçesinin beklediği aday! Ahmet Us, hizmet için hazırım, kararlıyım…..

AK Parti Gülağaç Belediye

AK Parti Gülağaç Belediye Başkan aday adayı Ahmet Us:

Daha güçlü bir Gülağaç inşaa edeceğiz

Gülağaç’ta yaşayan ve hem esnaflığı hem çiftçiliği hem de eğitimciliği ile öne çıkan Gülağaç ilçesinde AK Parti’nin belediyecilik anlayışını daha da güçlendirmeyi hedefleyen Ahmet Us, Gülağaç’ta birlik beraberlik içinde, herkesi kucaklayan bir anlayışla, kimseyi ötekileştirmeden belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Us, Gülağaç ilçesinde herkesi kucaklayan ve herkese eşit şekilde hizmet edeceğini bu anlayışında AK Parti belediyeciliğinde olduğunu söyleyerek, AK Parti’nin sosyal ve gönül belediyeciliği prensiplerini benimseyerek, Gülağaç’ta yaşanabilir ve sürdürülebilir bir şehircilik anlayışını hayata geçirmek amacında olduğunu söyledi.

Us, yaptığı açıklamada, “AK Parti’nin belediyecilik vizyonunu Gülağaç’ta daha da güçlendirmek, halkımıza kaliteli hizmet sunmak, şehrimizi çağdaş standartlara taşımak için aday adayı oldum. Gülağaçlı vatandaşlarımıza daha yaşanabilir bir çevre sağlamak, altyapı da biten çalışmalarla birlikte ve üst yapı projeleri ile şehrimizi modernize etmek için çaba harcayacağım” dedi.

Bu doğrultuda, Ahmet Us’un projeleri arasında çevre düzenlemeleri, yeşil alan artışı, altyapı iyileştirmeleri ve şehir estetiğine katkıda bulunan çalışmalar öne çıkıyor. Ayrıca, yerel ekonomiyi destekleyecek projelerle istihdamı artırmayı amaçlıyor.

AK Parti’nin sosyal ve gönül belediyeciliğini Gülağaç’ta daha da güçlendirmek adına Ahmet Us, toplumsal dayanışma ve katılımcı yönetim anlayışıyla ön plana çıkan bir belediyecilik vizyonunu hayata geçirmeyi hedefliyor.

Gülağaçlıların destek ve dualarını bekleyen Ahmet Us, şehirdeki her kesimin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak, birlikte daha güçlü bir Gülağaç inşa etme sözü veriyor. Haber: Avni Kuru