Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Aksaray teşkilatından seçimlere yönelik stratejik toplantı

Aksaray İYİ Parti İl

Aksaray İYİ Parti İl Başkanlığından yerel seçimlere yönelik toplantı gerçekleşti. Toplantıda, yerel seçimler ve Aksaray iline gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ziyaretine yönelik görüşme yapıldı.

İYİ Parti İl Başkanlığında gerçekleşen toplantıda yaklaşan yerel seçimlere yönelik izlenilmesi gereken stratejiler üzerine değerlendirme yapıldı. 29 Aralık Cuma günü Aksaray iline gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ziyareti üzerine istişarelerde bulunuldu.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahali İdareler Seçimlerine yönelik seçim hazırlığında olan partililer, seçime yönelik yürütülmesi gereken yol ve stratejiler üzerine toplantılar sürüyor.  Yerel seçimler yönelik yapılması gereken çalışmalar ve saha çalışmalarına yönelik izlenilmesi gereken yol ve stratejiler üzerine istişarelerde bulunan İYİ Parti teşkilatı seçim hazırlıklarına devam ediyor.

Cuma günü İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in Aksaray iline gelecek olmasından dolayı yapılacak olan ziyarete yönelik değerlendirme yapıldı.  Cuma günü, Aksaray iline gelecek olan Genel Başkan Akşener bölge istişare toplantısına ve teşkilat buluşması etkinliklerine katılım gösterecek.

Toplantıya; İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen, Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz, İç Anadolu Bölgesi Kadın Politikaları Koordinatörü Pınar İzgü, İl Kadın Politikalar Başkanı Naciye Akkuş Türk, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Haber: Fatma Altınok