Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinden Yıldız Gibi Parlayan Başarı: İmplant Uygulaması Tamamlandı!

İl Sağlık Müdürü Dr.

İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç, Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Feyza Baydar eşliğinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti. İl Müdürü Güleç, ziyaret esnasında iş ve işleyişler hakkında bilgiler aldı.
Sağlık İl Müdürü Güleç, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine yaptığı ziyaret esnasında, implant tedavisinde sağlık merkezi tarafından verilen hizmetler hakkında bilgiler aldı.
Sağlık personelleriyle bir araya gelen İl Sağlık Müdürü Güleç, “Toplumun gereksinimleri ve vatandaşların talepleri doğrultusunda sürdürdüğümüz ağız ve diş sağlığı hizmetlerini daha etkin bir şekilde arttırarak, vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmanın gayreti ve çabası içerisinde, çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Özverili çalışmalarından dolayı tüm personelimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde verilen hizmetler hakkında bilgiler alan Sağlık İl Müdürü, 36 diş hekimini hizmet vermekte olduğu bilgisini aldı. Bununla birlikte Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde sunulan özellikli hizmetlerden Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında 2023 yılında 158 hastaya evlerinde diş tedavileri uygulandığı belirtildi. 1 Uzman Diş Hekimi ve 6 Diş Hekimimizle Pedodonti (Çocuk Diş) Kliniğinde 2023 yılında 30.802 çocuk hastaya hizmet sağlanarak genel anestezi altında 0-13 yaş aralığındaki 309 çocuk hastaya ve 13 yaş üstü 23 Engelli Hastaya diş tedavileri uygulandığı belirtildi.
2018 yılından bu yana dişlerin yerine yerleştirilen ve diş eksikliğinde uygulanabilecek tedavi yöntemlerinden İmplant uygulaması Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde sunulan hizmetler arasında yer alıyor.
6 diş hekimi tarafından haftanın 4 günü uygulaması gerçekleştirilen implant tedavisinde; 2023 yılının sonuna doğru yaklaşırken Sağlık merkezinden ben bininci implant uygulaması gerçekleştiği bildirildi.
Doğru teşhis, tecrübe ve yeterli bilgi ile sunulan hizmetlerle Aksaray Ağız ve Diş sağlı merkezi diş implantında hasta ve hekim açısında başarılı sonuçlar vermeye devam ediyor. İl Müdürü Güleç, sağlık personellerin bu denli özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.
Haber: Fatma Altınok