Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İyi Parti teşkilatından Emniyet Müdürüne ziyaret

İYİ Parti Aksaray İl

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, kamu kurum ve kuruluş ziyaretleri kapsamında, Aksaray İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu ziyaret etti.
Emniyet Müdürü Kolcu ile bir araya gelen İyi Parti Teşkilatı, Aksaray ilinde yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.
Aksaray’da kamu düzenin sağlamak, huzur ve güveni oluşturmak adına suç ve suçlularla gece gündüz demeden çalışmalar yürüten Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Aksaray’da suç oranını en aza indirebilmek adına çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor.
İyi Parti Aksaray İl Başkanlığı teşkilatı Emniyet Müdürü Kolcu ile bir araya gelerek yürütülen çalışmalar üzerine değerlendirmede bulundu. İyi Parti İl Başkanı Belgemen, çalışmalarından dolayı Emniyet Müdürü Kolcu’ya teşekkürlerini sunarak; “Yüce Allah Yiğit Türk Polisimizi korusun” ifadesin kullandı.
İYİ Parti İl Başkanı Belgemen ve yönetim kurulu üyeleri, misafirperverliğinden dolayı emniyet müdürü Kolcu’ya teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi.
Haber: Fatma Altınok