Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Siyaset Sahnesi Sıcak! AK Parti İlçe Başkanı Gür, Kamu Müdürleriyle Buluştu!

AK Parti Aksaray Merkez

AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve beraberindeki heyet, bir dizi kamu kurum ve kuruluş ziyaretinde bulundu.

       

Aksaray ilinde görev yapan il müdürlerini ziyaret eden Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür ve Yönetim Kurulu Üyeleri il müdürleri ile görüşme yaptı.
Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylanarak tekrar Merkez İlçe Başkanı olan Muammer Gür, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kamu kurum ve kuruluş ziyaretinde bulunuyor.
AK Parti Aksaray merkez ilçe başkanı gür ve yönetim kurulu üyeleri, İŞKUR İl Müdürü Mahmut Akkuş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Sözeriyim, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Bilal Akgün, İl Genel Meclisi Başkanı Muammer Tüzün, Adıyaman’a tayini çıkan Göç İdaresi İl Müdürü Mehmet Servet Yelken ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri ve Vali Yardımcımız Hakan Kılınçkaya’yı ziyaret etti.
Ak Parti heyeti görüşme esnasında Aksaray’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulundu. Merkez İlçe Başkanı Gür, Adıyaman’a tayını çıkan Göç İdaresi İl Müdürü Mehmet Servet Yelken’ yeni görev yerinde başarılar diledi.
Aksaray iline çalışmalarıyla katkı sağlayan il müdürlerine teşekkürlerini sunan Merkez İlçe Başkan Gür ve Yönetim Kurulu üyeleri il müdürlerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Fatma Altınok