Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da İl Müdürleri için veda yemeği düzenlendi

Aksaray’da görev yapan Aile

Aksaray’da görev yapan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk ve İl Göç İdaresi Müdürü Servet Yelken için veda yemeği düzenlendi.

     

Emekliliğe ayrılan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk ve Adıyaman iline tayini çıkan İl Göç İdaresi Müdürü Servet Yelken için veda programı düzenlendi.

Veda yemeği programına Aksaray Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu katılım göstererek Aksaray iline katkılarından dolayı İl Müdürlerine teşekkürlerini sundu.

Aksaray’da uzun yıllardır hizmet veren ve hizmetleriyle takdir toplayan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aktürk, emeklilik kararı almıştı.  Aksaray Valiliği tarafından organize edilen veda programında, Vali Kumbuzoğlu, Aksaray iline verdikleri hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkürlerini sundu.

İsrafil Aktürk ve Servet Yelken’de kendileri için düzenlenen program nedeniyle Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.  İl Müdürleri Aksaray ilinde çalışmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Veda yemeği etkinliğinde duygu dolu anlar yaşanarak İl Müdürleriyle tek tek vedalaşıldı.

Haber: Fatma Atlınok