Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Ak Parti seçim çalışmaları içi sahada

Ak Parti İl Başkanı

Ak Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, İl Başkan yardımcıları İbrahim Ulusoy, Bayram Çiçek, Taşpazar Mahalle Başkanı Yusuf Koç’un ev sahipliğinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Ak Parti, 31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi saha çalışmalarına hız verdi. Parti üyeleri, seçmenlerle doğrudan iletişim kurmak ve yerel ihtiyaçları belirlemek amacıyla ev ziyaretleri düzenliyor. Seçimler öncesinde vatandaşlarla daha sık bir araya gelmeyi hedefleyen parti, bireysel ihtiyaçları ve beklentileri dinleyerek yerel yönetimlerde daha etkili bir rol üstlenmeyi planlıyor.

Ak Parti, 31 Mart 2024’te gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi seçmenlerle daha yakın bir ilişki kurmak ve yerel ihtiyaçları belirlemek amacıyla ev ziyaretlerine başladı. Parti üyeleri, vatandaşların kapılarını çalarak doğrudan iletişim kurmayı ve yerel yönetimdeki ihtiyaçları doğru bir şekilde anlamayı hedefliyor. Bu adım, parti yöneticilerinin yerel seçimlerde daha etkili bir rol oynamak ve vatandaşların beklentilerine daha doğrudan cevap verebilmek için atılmış önemli bir adım olarak öne çıkıyor. Ak Parti, seçimler öncesinde vatandaşlarla daha sık bir araya gelmeye devam ederek yerel yönetimlerde daha katılımcı ve etkili bir rol üstlenmeyi planlıyor.

Haber: Avni Kuru