Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Milletvekili Yaldır; “bu seçimin kazanını iyiler olacak”

İYİ Parti Milletvekili Turan

İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerine yönelik açıklamalarda bulundu. 31 Mart seçimlerine büyük bir özveri ve çaba ile başladıklarını dile getiren Milletvekili Yaldır; “Cenab-ı Allah inşallah bizleri muzaffer kılacak. Bu seçimin kazananı iyiler olacak” ifadesini kullandı.

“Bu Seçimin Kazananı İyiler Olacak”

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Aksaray’da siyasi arenada hareketlik başladı. İYİ Parti Aksaray Milletvekili Yaldır yerel seçimlere yönelik açıklamalarda bulunarak; “Hep birlikte çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Biz İYİ bir kadroyuz. Biz İYİ bir aileyiz. Biz samimi insanların bulunduğu bir topluluğuz aynı zamanda. Ve bu toplulukla birlikte 31 Mart’ta yaşayacağımız yerel seçimler için hep birlikte büyük bir azimle, çabayla, gayretle mücadeleye başladık, devam ediyoruz. Cenab-ı Allah inşallah bizleri muzaffer kılacak. Bu seçimin kazananı iyiler olacak” dedi.

“Bugün Hala Bu Sözümün Arkasındayım”

‘İYİ Parti’yle Aksaray Belediyesini yöneteceğiz demiştim bugün hala bu sözümün arkasındayım’ diyen Milletvekili Yaldır;  “Biz İYİ adayla, İYİ bir kadroyla, İYİ bir plan ve projeyle ve İYİ Parti’yle Aksaray Belediyesi’ni yöneteceğiz demiştim. Bugün hala bu sözümün arkasındayım. Birbirinden kıymetli, çok sevdiğim güzel insanlar aramıza katılıp mücadelemize, emeğimize katkı sundular. Ben bunu gerçekten çok önemsiyorum, çok kıymetli buluyorum” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Haber: Fatma Altınok