Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da MHP Heyecanı! Seçimlere coşkuyla hazırlanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP),

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için adeta bir coşku içerisinde aday belirleme çalışmalarına devam ediyor. Aksaray İl Teşkilatı, belediye başkan adaylarını tek tek açıklarken, şehirde heyecan ve hareketlilik doruk noktasına ulaşıyor.

MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş liderliğinde, Merkez İlçe Başkanı İrfan Çıtak ve Kadın Kolları Başkanı Nermin Fidan ile birlikte gerçekleştirilen ziyaretler, belediyelerde adayları coşkuyla açıklama ritmini sürdürüyor. MHP’nin iddialı adayları, şehirdeki dört bir yanında halkla buluşuyor ve projelerini paylaşıyor.

Bağlıkaya mevcut MHP’li Belediye Başkanı Dursun Eser, Topakkaya Harun Oflas, Helvedere MHP’li Belediye Başkanı Arif Bellikli, Ihlara’da Yunus Akar başkan adayları olarak açıklandı. Birçok belde ve ilçede adaylarını belirleme içinde olan MHP, mevcut belediye başkanlarını da tekrar sahaya sürerek güçlü bir kadroyla seçimlere hazırlanıyor.

MHP’nin il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve belediye başkan adaylarıyla gerçekleştirdiği yoğun çalışmalar, şehirde büyük bir heyecan yaratıyor. Cumhur İttifakı ile birlikte seçimlere hazırlanan MHP, başarılı bir performans sergileyerek Aksaray’da güçlü bir temsil elde etmeyi hedefliyor. Aksaraylılar, 31 Mart’ta gerçekleşecek seçimlerde MHP’nin coşkusuna ortak olmaya hazır. Haber: Avni Kuru