Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da bunalıma giren genç mahalleyi ayağa kaldırdı; Polis itfaiye seferber oldu!

Aksaray’da bunalıma giren genç

Aksaray’da bunalıma giren genç mahalleyi ve oturduğu binayı ayağa kaldırarak oturduğu evi yakmakla annesini tehdit etti.

 

Olay; Aksaray Hamidiye mah 760. Sokakta bulunan bir binada meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Hamidiye mah 760. Sokakta bulunan bir binada annesi ile beraber yaşayan genç bunalıma girerek mahalleyi ve apartmanı ayağa kaldırdı.

Oturduğu 3 katlı binanın 3’cü kat balkonuna çıkan genç bir şeylere kızarak etrafa bağırmaya başladı. Sesleri duyan apartman sakinleri durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis,itfaiye ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri etrafta gerekli tedbir ve önelemeleri alarak genci sakinleştirmeye çalıştı. Genç oturduğu dairenin kapısını kitleyerek balkondan sağa sola bağırıp tehditler savurdu. Bunalıma giren gencin yanında bulunan arkadaşı evin anahtarı polislere atması ile genç polis ekipleri tarafın gözaltına alınarak sorgulanmak üzere polis karakoluna götürülürken polis aracında gazetecilere Instagram hesabımıda vereyim demesi ile geceye damgasını vurdu. Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Haber; Avni KURU