Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da engelsiz yaşam merkezi yolda; Engeller kalkıyor!

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Engelsiz Yaşam Merkezinin eksikliklerin tamamlayarak kısa zaman içerisinde hizmete açmak için hazırlık içerisinde olunduğunu duyurdu.

       

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehrin ihtiyaçlarına yönelik hizmetlerle sık sık gündeme gelmeye devam ederken her kesime uygun çalışmalarla hizmet veriyor.  Özel ve detaylı bir şekilde düşünülen bir projeyi de tamamlayarak hizmete açmak için hazırlık yapıyor.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet veren Belediye Başkanı Dinçer, engelli bireyler için hazırlanan yaşam merkezinde birçok aktivelerle sosyalleşebilmelerine fırsat sağlanıyor.

Engelsiz Yaşam Merkezi içerisinde, kafeterya, spor salonu,  fitness salonu, sınıflar ve atölyeler, engelsiz oyun parkı ve daha fazlasıyla hizmete açılmak için hazırlıkları yapılıyor. Aksaray şehrine ve vatandaşlarına yapılan hizmetlerle her kesime hitap eden çalışmalarıyla Belediye Başkanı Dinçer hizmet vermeye devam ediyor.

Özel bireyler için oluşturulan Engelsiz Yaşam Merkezi tüm hazırlıklarını tamamlandıktan sonra hizmete açılmak için bekliyor.

Haber: Fatma Altınok