Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Ücretsiz Konaklama İmkanı; Sağlıkta Devrim Niteliğindeki Proje!

Belediye Başkanı Dr. Evren

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, projedeki gelişmeleri paylaştı.

Aksaray Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl başlattığı Hasta Konuk Evi ve Külliye Projesi hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, projenin planlı ve programlı bir şekilde ilerlediğini belirtti. Proje, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yanına inşa ediliyor ve hasta yakınlarına ücretsiz konaklama imkanı sunacak.

Aksaray Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl projelendirilen ve temelleri atılan Hasta Konuk Evi ve Külliye Projesi hızla ilerliyor. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, projedeki çalışmaların planlı ve programlı şekilde devam ettiğini belirterek, “Sadece belediyenin asli hizmetlerini yerine getirmekle yetinmiyor, insanlarımıza hizmet noktasında gerekenleri yapıyoruz” dedi.

Projenin temeli, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hemen yanına atıldı ve Hasta Yakını Konuk Evi ile birlikte külliyeyi içeren proje hızla ilerliyor. Başkan Dinçer, konuk evinde çatı ve sıva işlemlerinin tamamlandığını belirtirken, aynı projede yer alan külliyede ana kubbenin kalıp ve betonarme çalışmalarının başladığını açıkladı.

Dinçer, projenin en kısa sürede hizmete açılacağını ve vatandaşların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hayata geçirildiğini vurguladı. Hasta Yakını Konuk Evi’nin, hastalar ve yakınlarının ücretsiz barınma ihtiyacını karşılamak üzere tasarlandığını belirterek, şehir dışından gelen hastaların konaklama sıkıntısını ortadan kaldıracaklarını söyledi.

Başkan Dinçer, konuk evinde 2 kişilik ve 4 kişilik odaların yanı sıra idari birimler, kafeterya, mutfak, kütüphane, lobi ve toplantı salonu gibi imkanların yer alacağını ifade etti. Hasta Yakını Konuk Evi ve Külliye Projesi’nin yeni yılın ilk çeyreğinde hizmete açılmaya hazır hale getirileceği bilgisini paylaştı.

Haber: Hakan Hidayet Deniz