Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaraylı Sultanlar Vakıfbank’a kafa tuttu!

Kuzeyboru- VakıfBank maç sonucu:

Kuzeyboru- VakıfBank maç sonucu: 1-3

Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 13. hafta mücadelesinde VakıfBank, deplasmanda Kuzeyboru’yu 3-1 mağlup etti.

Salon: Aksaray

Hakemler: İsmail Yıldırım, Furkan Salduz

Kuzeyboru: Gamze Kılıç, Gonzales, Wilhite, Merve Atlıer, Tuğba İvegin Şenoğlu, Büşra Kılıçlı (Dilek Kınık, Ezgi Akyıldız)

VakıfBank: Cansu Özbay, Zehra Güneş, Frantti, Aleksia Karutasu, Busa, Ogbogu (Ayça Aykaç, Thompson, İdil Naz Başcan, Van Aalen, Bahar Akbay)

Setler: 22-25, 20-25, 26-24, 19-25

Süre: 112 dakika (27, 29, 30, 26)

 

Aksaray’ı Sultanlar Ligi’nde başarıyla temsil eden Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, Dünya Kulüpler Şampiyonası’na katılan ve final oynayan Vakıfbank’a karşı zorlu bir mücadele verdi. Cumartesi günü Aksaray Spor Salonu’nda gerçekleşen karşılaşmada Kuzeyboru, güçlü rakibine 3-1 kaybetti. İlk seti ve ikinci seti kaybetmelerine rağmen üçüncü seti alarak maçı 2-1’e getiren Kuzeyin Sultanları, dördüncü sette rakibine 25-19 kaybederek karşılaşmayı 3-1 kaybetti. Toplamda 64 hücum sayısı elde eden Kuzeyboru, bu sayıların büyük bir kısmını Gayle Lopez, Tuğba Şenoğlu ve diğer oyuncularla kazandı. Ligin ilk yarısını 25 puanla 4. sırada tamamlayan takım, 13 müsabakada 9 galibiyet ve 4 mağlubiyet aldı. Sultanlar Ligi’nin lideri Fenerbahçe 37 puanla zirvede yer alırken, Kuzeyboru ikinci devrede daha fazla başarı elde etmeyi hedefliyor.

Sultanlar Ligi’nde Aksaray’ımızı başarıyla temsil eden Kuzeyboru Kadın Voleybol takımı, Dünya Kulüpler Şampiyonası’na katılan ve final oynayan Vakıfbank Kadın Voleybol Takımını Aksaray’da konuk etti.

Cumartesi günü Aksaray Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı güçlü rakibine 3-1 kaybetti. Aksaray Spor Salonu’nda taraftar desteğini de arkasına alarak oyuna başlayan Kuzeyboru, ilk seti 22-25, ikinci seti de 20-25 kaybederek maçta 2-0 geriye düştü. Üçüncü sette baştan sona üstün bir oyun sergileyen ve bir ara aradaki farkı 7 sayıya kadar çıkaran Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı, üçüncü seti 26-24 kazanarak maçı 2-1’e getirdi. Dördüncü sette güçlü rakibi karşısında tutunamayan Kuzeyin Sultanları rakibine, dördüncü sette 25-19 kaybederek karşılaşmayla 3-1 kaybetti.

Karşılaşmada Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı toplamda 64 hücum sayısı kazandı. Bu sayıların 21 tanesini Gaile Gonzalez, 14 tanesini Tuğba Şenoğlu, 11 tanesini Büşra Kılıçlı, 10 tanesini Wilhite, 4 tane Merve Atlıer, birer tane olmak üzere Janset Erkul, Gamze Kılıç, Liray Akpınar ve Edina Begic alırken, Vakıf Bank Kadın Voleybol Takımı ise 67 hücum sayısı aldı. Bunlardan 22 tanesini Pürüt, 11 tanesini Aleksia Karutasu, 12 tane Zehra Güneş, 6 tane Busa, 3 tane Bahar Akbay, 4 tane Thompson, 4 tane Cansu Akbay ve Van Allen ile Ogboku 1’e sayı aldılar.

Karşılaşmada Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı rakibi karşısında oldukça güzel oynamasına rağmen güçlü rakibine yenilmekten kurtulamadı. Karşılaşmada Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı 64 hücum sayısı alırken Vakıf Bank ise 67 hücum sayısı aldı. Karşılaşmada Kuzeyboru Takımı 13 blok sayısı, Vakıf Bank 17 blok sayısı, Kuzeyboru 6 defa Ace sayısı alırken Vakıf Bank 4 defa ace yaptı ve Kuzeyboru Takımı 14 defa servis hatası yaparken Vakıf Bank takımı ise 12 defa servis hatası yaptı.

Sultanlar liginde ligin ilk yarısı da tamamlanmış oldu. Ligin ilk yarısını Fenerbahçe 37 puanla lider tamamlarken Eczacıbaşı ve Vakıf Bank takımları ise 34 er puanla ligi 2. ve 3. sırada tamamlarken Türkiye Voleybol Ligi’nin en üst liginde Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı ise Fenerbahçe Eczacıbaşı ve Vakıf Bank’ın ardından adını 25 puanla 4. sırada yazdırmayı başardı. Sultanlar Ligi’nin 5. sırasındaki takım ise Türk Hava Yolları oldu ve 23 puanla ligde 4. sırada tamamladı. Kuzeyboru Kadın Voleybol Takımı ligde 13 müsabık oynadı. Bu maçlarda 9 galibiyet 4 mağlubiyet aldı. 25 puanla ligi 4. sırada ilk devreyi tamamlarken 30 servis sayısı alıp 20 servis sayısı da rakiplerine verdi. Haber: Ağustos GERÇE