Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ŞÖNİM ekibi 388 polis memuruna şiddetle mücadelede üst düzey eğitim veriyor

Aksaray Aile ve Sosyal

Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü (ŞÖNİM)  personelleri Aksaray İl Emniyet Müdürlüğünde görevli 388 polis memuruna   ‘Şiddet mağduru ve şiddet uygulayanla görüşme ilke ve teknikleri’ konulu eğitim verdi.

Aksaray’da şiddetin engellenmesi amacıyla ilgili kurum ve vatandaşlara yönelik eğitim vermeye devam eden Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlüğü personelleri,  bir hafta boyunca Emniyet Müdürlüğü ekiplerine eğitim verdi.

388 polis memurundan oluşan ekibe verilen eğitimde şiddetin engellenmesi için yapılması gerekenlere üzerinde duran personeller şiddetle mücadele vermeye devam ediyor.

‘Şiddet mağduru ve şiddet uygulayanla görüşme ilke ve teknikleri’ konulu eğitimde polis memurlarına bilgilendirici sunum yapıldı.

Şiddet mağduru kişilerin şiddet uygulayan kişi ile görüşmesi esnasında uygulanması gereken ilke ve teknikler üzerine duran personeller olay karşısında bilinçli ve önlemli bir şekilde yaklaşması gerektiği konu üzerine eğitim verildi.

Haber: Fatma Altınok