Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

O Belde de MHP’nin aday adayı, adaylıktan çekildi!

Yenikent Belediye’sin MHP’li Başkanı

Yenikent Belediye’sin MHP’li Başkanı İbrahim Dinç, daha önce MHP Genel Merkezine giderek aday adaylığı müracaatında bulunmuştu. Mevcut Başkan İbrahim Dinç, aday adaylığı döneminde belde de beklediği desteği bulamaması ve çevresindeki adayların beldedeki diğer adayların yanında yer almasından dolayı aday adaylığından çekilme kararı kaldı.

MHP Yenikent Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan aday adaylığından çekilen İbrahim Dinç yaptığı açıklamada, adaylıktan çekildiğini belirterek şunları söyledi.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yenikent Belediye Başkanı Aday Adayı olmak için resmi başvurumu MHP Genel Merkezi’mize bir süre önce MHP Aksaray İl Başkanımız Sn. Burhanettin Karataş ve Milletvekilimiz Sn. Ramazan Kaşlı beyin bilgisi dahilinde yapmıştım.

Özel nedenlerimden dolayı bugün itibariyle MHP Aksaray İl Başkanım Burhanettin Karataş ve İl Teşkilatımın bilgisi dahilinde istişare ederek Yenikent Belediye Başkanı Aday adaylığımdan çekilerek istifa ettim.

31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde şahsım, ailem ve çevremle birlikte Partim MHP ve davamın yanında olacağımın sözünü buradan veriyorum.

Bazı basın yayın organlarında herhangi bir açıklamam olmadığı halde istifamla ilgili hakkımda farklı iddialar ve spekülasyonlar yapıldığını üzülerek öğrendim ve duydum. Benim Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) haricinde farklı partilerle yada oluşumlarla ilgim ve alakam olmamıştır.

31 Mart 2024 tarihine kadar mevcut Milliyetçi Hareket Partisi Yenikent Belediye Başkanı olarak görevimin başında Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin izinde ve MHP Aksaray İl Teşkilatımın emrinde “Önce Ülkem ve Milletim Sonra Partim ve Ben” şiarıyla davama hizmetime devam edeceğim” dedi.

Bu açıklamanın ardından Yenikent beldesinde AK Parti’den Ali Altınsoy ve İYİ Parti’den Ali Okur belediye başkanı olabilmek çin kıyasıya seçim çalışması devam ediyor. Haber: Avni Kuru