Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da İnşaattan Demir Çalan Şüpheli Polis Kovalamacası Sonucu  Yakalandı!

Aksaray Emniyet Müdürlüğü, kovalamaca

Aksaray Emniyet Müdürlüğü, kovalamaca sonucunda ehliyetsiz araç sürücüsünü demir çalma şüphesi ile gözaltına aldı.

 

Aksaray Hacılar Harmanı Mahallesi Galericiler Sitesi yakınlarında yaşanan olayda, bir inşaattan kalıp demirlerini çalan ve ardından polisin takibiyle kaçmaya başlayan F.Ö.(17) adlı şüpheli, 40 dakika süren bir kovalamacanın ardından Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Şüphelinin aracında bulunan demirler ve aracın yasal şartları olmaması dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre;
Aksaray merkezinde bulunan Galericiler Sitesi yakınlarında yaşanan olayda, bir inşaattan demir çalındıktan sonra, şüpheli araçla kaçmaya başladı. Dur ihtarına uymayan şüpheli, inşaat sahibinin polise bildirmesi üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından takibe alındı. Yaklaşık 40 dakika süren bir kovalamaca sonucunda organize sanayi yolu Aksaray istikametine doğru ilerlerken polis tarafından kıstırılarak yakalandı.

Araçta bulunan demirlerin bir inşaattan çalındığı ve aracın gerekli belgelere sahip olmadığı tespit edildi. Sürücünün ehliyetinin olmaması ve aracın muayenesinin yapılmamış olması da dikkat çeken detaylar arasındaydı. Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatırken, şüpheli gözaltına alınırak kamyonet çekici yardımı ile otoparka çekildi. Polis olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlattı.

Haber: Fatma Altınok