Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyin Sultanları ligdeki önemli karşılaşmalarından birine çıkıyor

Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında

Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında ligin en önemli karşılaşmalarından birine çıkacak olan Kuzeyboru, ligin iddialı isimlerinden Vakıfbank ile karşı karşıya geliyor.

Vofadone Sultanlar Ligi’nin 13’üncü haftası kapsamında önemli bir maça çıkacak olan Kuzeyin Sultanları, ligde üçüncü sırada bulunan Vakıfbank Spor Kulübü ile karşı karşıya geliyor. 22 Aralık Cuma günü Aksaray Kapalı Spor Salonunda sarı siyahlı takımı ağırlamaya hazırlanan Kuzeyin Sultanları karşılaşmada kazanan taraf olmak istiyor.

Mehmet Nuri Bedestenlioğlu baş antrenörlüğünde maçlara hazırlanan Kuzeyin Sultanları son 5 maçın 4’ünü kazanırken rakip Vakıfbank için de aynı durum söz konusu oluyor. Her iki takımın da son 5 karşılaşmada yalnızca 1 mağlubiyeti bulunuyor. Türkiye Kadın A Milli Voleybol takımının eski baş antrenörü Giovanni Guidetti eşliğinde çalışmalarını gerçekleştiren Vakıfbank ise Aksaray deplasmanında kazanarak dönmenin hesaplarını yapıyor.

Vodafone Sultanlar Ligi kapsamında mücadele eden Kuzeyin Sultanları’nda ve rakibi Vakıfbank’ta yıldız isimler yer alırken, maç sonunda hangi tarafın kazanacağı merak konusu oluyor.

Haber: Ağustos Gerçe