Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Siyasi hareketlenme: AK Parti Merkez İlçe Başkanı Taşpınar Kasabası’nda neler konuştu?

Aksaray’da siyasi arenada hareketlilik

Aksaray’da siyasi arenada hareketlilik devam ederken, yaklaşan yerel seçim için çalışmalar yürütülmeye başlanıyor. AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Taşpınar Kasabasını ziyaret ederek vatandaş ve esnafları dinledi.

       

AK Parti Aksaray Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, 31 Mart seçimlerine yönelik saha çalışmaları kapsamında Taşpınar Kasabası ziyaret etti.

Taşpınar Belediye Başkanı Metin Dağ ile bir araya gelen Merkez İlçe Başkanı Gür, Kasabada yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

“Doğru Adımlarla Yola Devam” mottosuyla seçim çalışmaları yürüten AK Parti teşkilatı Taşpınar Kasabası ziyaret ederek kasaba halkıyla bir araya geldi. Vatandaş ve esnaf ile buluşan Merkez İlçe Başkanı Gür, tek tek vatandaşları dinledi.

Yaklaşan seçim öncesi vatandaşın nabzını tutan AK Parti teşkilatı, vatandaş ve esnaflarla bir süre sohbet etti.

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Mahalli İdareler seçimlerine yönelik saha çalışmaları yürüterek, Merkez İlçe Başkanı Gür, Taşpınar Kasabası halkı ile bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaş ve esnaflar tarafınsan yoğun ilgi ile karşılanan Merkez ilçe Başkanı Gür, “desteklerini ileten ve dualarını esirgemeyen değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber: Fatma Altınok