Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyesinden kadınlara yeni adım; Diksiyon ve ofis programları başlıyor!

Aksaray Belediyesi AKMEK Kursları

Aksaray Belediyesi AKMEK Kursları kapsamında yeni bir eğitim programı başlatıyor. Aksaray Belediye Kadın Aktivite Merkezlerinde, pek çok kurs eğitimi gerçekleşmeye devam ederken, aralarına bir yenisi daha ekleniyor. AKMEK kapsamında verilen kurslar arasında, “diksiyon ve ofis programları” kursu ekleniyor.

Aksaray Belediyesi’nin kadınların gerek sosyal gerekse kültürel anlamda gelişimlerine katkıda bulunmak için başlatmış olduğu AKMEK kursları yoğun katılımla gerçekleşmeye devam ederken, yepyeni bir kurs programının başlayacağı duyuruldu. Aksaray Belediye tarafından yapılan duyuruda; diksiyon ve ofis programları kapsamında; Word, excel ve power point derslerinin gerçekleştirileceği bildirildi.

Aksaray Belediyesi tarafından konu hakkında yapılan bir diğer açıklama da kayıt için yalnızca 16 yaş ve üzeri kadınların başvuru yapabileceği oldu.

AKMEK Kursları kapsamında gerçekleşecek olan kurslara katılım sağlamak isteyen vatandaşların 19-22 Aralık tarihleri kapsamında başvuru yapabilecek olup detaylı bilgi için 0382 214 14 03 numarasından bilgi alabilecekler.

Haber: Ağustos Gerçe