Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mülkiye Başmüfettişi Karakaya, Vali Kumbuzoğlu’nu ziyaret etti

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu önemli isimler ziyarette bulundu. Vali Kumbuzoğlu’nu Mülkiye Başmüfettişi Oral Karayaka ve Müfettişler Yunus Güni ve Ali Recai Yerlikaya ziyaret eden isimler oldu.
Vali Kumbuzoğlu’na tebrik ziyaretler devam ederken, Mülkiye Başmüfettişi, Karakaya ve berberindeki diğer müfettişler makamında ziyaret etti. Vali Kumbuzoğlu, Aksaray ilinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler vererek, yapılması hedeflenen projeler üzerinde duruldu.
Valiler Kararnamesi kapsamında Aksaray Valisi olarak göreve başlayan Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na tebrik ziyaretleri devam ediyor. Aksaray iline gelen Mülkiye Başmüfettişi Karakaya ve beraberindeki heyet Vali Kumbuzoğlu ile Aksaray ilinde yapılan çalışmalar hakkında görüşerek çalışmalara harcanan bütçe ve giderler üzerine bilgiler verdi.
Vali Kumbuzoğlu, Aksaray’daki iş ve işleyiş hakkında Başmüfettiş Karakaya’ya bilgiler vererek, şehrin ihtiyaçlarına yönelik gerçekleşen faaliyetler üzerine istişarelerde bulunuldu.
Vali Kumbuzoğlu nazik ziyaretlerinden dolayı Mülkiye Başmüfettişi Oral Karayaka ve Müfettişler Yunus Güni ve Ali Recai Yerlikaya’ya teşekkürlerini sundu.
Haber: Fatma Altınok