Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da Tarımsal Üretim Planlaması toplantısı gerçekleşti

Aksaray Vali Yardımcısı Murat

Aksaray Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç başkanlığında Tarımsal Üretim Planlaması İl Teknik Komite Toplantısı gerçekleşti.
Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürü Nejdet Demir, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve komite üyelerinin katılım gösterdiği toplantıda hayvansal üretim ve su ürünleri üretim planlaması konuları üzerinde duruldu.
Aksaray’da tarım ve hayvancılık alanında üretimi canlandırmak ve verimliliği arttırmak adına çalışmalar devam ederken üreticiye üretime teşvik edecek desteklemeler veriliyor.
Tarımsal Üretim Planlaması kapsamında gerçekleşen toplantıda Aksaray genelinde hayvansal üretimin ve su ürünleri üretim planlaması konuşları üzerinde durularak değerlendirme yapıldı.
Hayvansal üretimde verimliliği arttırmak ve canlandırmak adına yapılması gerekenler üzerine duran heyet, tarımsal faaliyetlerin en önemli kaynaklarından olan su ihtiyacı hakkında görüşme yaptı.
Toplantıda; Tarım ve Orman İl Müdürü Nejdet Demir, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak Aksaray’da tarımsal ve hayvansal alanda yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Haber: Fatma Altınok