Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP’den o isim Aksaray Belediye Başkanlığı için aday oldu

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisinden 

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisinden  Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan Soner Yılmaz Yenigün Gazetesini ziyaret ederek seçimlere yönelik hedef ve planlarından bahsetti.
Aksaraylı Eğitimci ve Antrenör Soner Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı Adayı olan isimler arasında yer aldı. Soner Yılmaz, Aksaray için çok çalıştığını ifade ederek şehre hizmet vermek amacıyla çalışmaya devam edeceğini belirtti.
Aksaray Belediye Başkan Aday adayı Soner Yılmaz Aksaray Yenigün Gazetesi Sorumlusu Yaşar Karatay’ı ziyaret ederek Aksaray için yapmayı hedeflediği çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Soner Yılmaz MHP’den adaylığını açıklayarak amacının hizmet olduğunu vurguladı. MHP’li bir vatandaş olduğu dile getiren Soner Yılmaz Aksaray’ı ileriye götürmek için hem  hizmet  hem de istihdam oluşturmak için aday adayı olduğunu belirtti.
Soner Yılmaz; “Aksaray’ımıza ciddi bir katkıda bulunmak, Aksaray’ımızı daha ileriye götürmek, Aksaray’ımız bütün alanda hem hizmet vermek hem de istihdam oluşturmak için aday adaylığımı açıkladım. Allah’ın izniyle inşallah aday olursam da en azından aday olursak diyelim, inşallah elimizden gelenin en iyisini yapacağız” dedi.
Aksaray ili için çok çalışmalar yaptığı ifaden Soner Yılmaz, “Genel merkezimiz, partimiz ve vatandaşlarımızda uygun görürse Aksaray’ı en iyi yerlere taşımaya çalışacağız” şeklinde ifadesine yer verdi.

Haber: Fatma Altınok