Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da MHP’den bir isim daha aday adaylığını açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray’da

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray’da 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşmesi beklenen yerel seçimler öncesi hareketlilik devam ediyor.

Aksaray’da Milliyetçi Hareket Partisinden bir isim daha Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu yaptı. MHP’den Aksaraylı Eğitimci ve Antrenör Soner Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı Adayı oldu. Bu zamana kadar Aksaray’da hiç durmadan çok çalıştığını ve şehre hizmet ettiğini belirten Soner Yılmaz, bundan sonra da Aksaray Belediye Başkanı olarak şehre hizmet etmek istediğini belirtti.

Soner Yılmaz, Aksaray Posta Gazetesi’ni ziyaret ederek Gazeteci Bilal Bölükbaş’a siyasi çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Soner Yılmaz yaklaşan yerel seçimler için Aksaray iline yönelik plan ve hedeflerinden bahsetti.

Soner Yılmaz yaptığı açıklamada, “Ben Milliyetçi Hareket Partili bir vatandaşım, MHP’liyim. Amacım hizmet etmek, amacım çalışmak ama tabi ki sadece ben değil biz olarak çalışmak. İnşallah Aksaray’ımıza ciddi bir katkıda bulunmak, Aksaray’ımızı daha ileriye götürmek, Aksaray’ımız bütün alanda hem hizmet vermek hem de istihdam oluşturmak için aday adaylığımı açıkladım. Allah’ın izniyle inşallah aday olursam da en azından aday olursak diyelim, olursak da kısmı olursa inşallah elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Partimiz, Genel Merkezimiz nasıl bir emanet verirse veya kime emanet ederse biz arkasında durmaya hazırız. Ve adayımızın da kesinlikle en iyi yerlerde, en iyi şekilde olmasını sağlamaya çalışacağız.” dedi.

Yılmaz sözlerinin devamında, “Biz vatanımız, milletimiz için çalışacağız, Aksaray’ımız için çalışacağız. Ben bir ülkücü ve MHP’li olarak Aksaray’ımıza çok katkıda bulunacağımı düşünüyorum. İnşallah şimdiye kadar da Aksaray için çok çalışma yaptım. Aksaray için çok uğraşta bulundum. İnşallah da bu alanda da çalışmak istiyorum. Vatandaşımız, partimiz, genel merkezimiz uygun görürse, vatandaşımıza teveccühüyle inşallah olursa, kısmı olursa en iyi yerlere taşımaya çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Haber: Avni Kuru