Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Valiliği öncülüğünde huzur ve güven toplantısı; vatandaşların güvenliği için kararlı adımlar atılıyor

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında İl Asayiş ve Güvenlik toplantısı gerçekleşti. Aksaray’da suç ve suçlularla mücadele kapsamında gerçekleşen toplantıda, vatandaşların huzur ve güvenliği için yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken tedbirler üzerine görüşmeler yapıldı.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında yönetilen toplantıya, Aksaray Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer, Aksaray Emniyet İl Müdürü Murat Kolcu ve birim amirleri katıldı.

Aksaray Valiliğinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda, Aksaray ilinde kamu düzeninin sağlanması adına asayiş çalışmaları hakkında bilgiler veren Jandarma Komutanı Bayer ve Emniyet Müdürü Kolcu, alınana tedbirler ve yürütülen çalışmalar hakkında görüştü.

Aksaray ilinde suç ve suçlulara kaşı verilen mücadele de vatandaşların rahat ve huzur bir ortamda yaşamlarını devam etmesini sağlamak amacıyla gece gündüz yürütülen çalışmaların değinildiği toplantıda, suç oranının en aza indirilmesi adına gerekli önemlerin alınması yolunda istişarelerde bulunuldu.

Vatandaşların huzur ve güvenliği için gereken tedbirlerin alındığını dile getiren Vali Kumbuzoğlu “Hemşehrilerimizin huzur ve güvenliği için alınması gereken tüm tedbirleri alıyoruz. Emniyet ve Jandarma birimlerimiz koordineli bir şekilde gece gündüz çalışıyorlar” ifadesini kullandı.

Haber: Fatma Altınok