Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Elektrik Elektronik Mühendisi Fatih Altaş, MHP’den Aksaray Belediye Meclis Üyesi aday adayı oldu

Elektrik Elektronik Mühendisi Fatih

Elektrik Elektronik Mühendisi Fatih Altaş, MHP’den Aksaray Belediye Meclis Üyeliği için müracaatını Yaptı

Elektrik-Elektronik Mühendisi Fatih Altaş, Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Aksaray Belediye Meclis Üyeliği için resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Altaş, MHP Aksaray İl Binası’na giderek müracaatını il başkanı Burhanettin Karataş’a bizzat yaptı.

1992 Adana doğumlu, evli ve bir çocuk babası Altaş, Konya Selçuk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. İş hayatında 2015-2019 yılları arasında özel sektörde elektrik-elektronik mühendisi olarak görev aldı. Elektrik ve enerji sektöründeki deneyimini kullanarak, Akdeniz ve İç Anadolu bölgesinde başta olmak üzere elektrik dağıtım hizmeti veren Altaş Enerji’yi kurdu.

Lise yıllarından itibaren gönül verdiği, uğruna maddi manevi hiçbir sorumluluktan geri durmadığı Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’na 2010 yılında başlayan üniversite eğitimi boyunca Selçuk Üniversitesi Teşkilatı’nın her kademesinde çeşitli görevlerde görevler aldı.  Üniversite Başkanlığı ve Konya Ocak Yöneticiliği görevlerinde bulundu.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’na gönül veren ve üniversite yıllarından itibaren aktif olarak teşkilat çalışmalarına katılan Fatih Altaş, İnandığım davada hiçbir hizmetten geri atmamakla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’nin siyasi temsilcisi olarak gördüğü davasına bağlılığını ifade ederek, liderleri emrinde devam etmekten gurur duyduğunu belirtti. Haber: Ağustos GERÇE