Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Belediyespor, Düzcespor karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor

Aksaray Belediyespor 20 Aralık

Aksaray Belediyespor 20 Aralık Çarşamba günü Aksaray’da oynayacağı Düzce Spor müsabakası hazırlıklarına TOKİ’deki tesislerde teknik direktör Şaban Yıldırım direktörlüğünde devam ediyor.

Tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda futbolcular bir toplantı yapan Şaban Yıldırım Düzcespor maçının öneminden bahsetti. “Futbolcuların oldukça moralli olduğu antrenman oldukça neşeli geçti” ifadelerine yer verdi.

Çarşamba günü oynanacak olan Düzce Spor müsabakasıyla ilgili olarak açıklamada bulunan teknik direktör Şaban Yıldırım, hafta sonu düzce sporla oynayacağız. Son maçta kazandık, geldik. Düzcespor’a karşı ve ilk devrenin son maçını oynayacağız. İyi bir takımla oynayacağız. Düzce takımı bazılarını sandığının aksine bence iyi bir takım. Çok dikkatli oynamamız gereken bir maç. Biz de elimizden geldiği kadar o maçta çok dikkatli oynamaya çalışacağız. Ve iyi bitirmeye çalışacağız.  Bu sezonun ilk devresini iyi bitirmeye çalışacağız. Ondan sonra da ikinci devre için çalışmalara başlayacağız’ dedi.

“Düzce Spor müsabakasında taraftarları da yanımızda görmek istiyoruz” diyen teknik direktör Şaban Yıldırım, “taraftarımız da bu maçımızda bizi yalnız bırakmaz. Hata kabul etmeyen bir müsabaka oynanacağız. Özellikle bunun altını çizmek istiyorum” dedi.

Takım da hava nasıl hocam?

“Deplasmanda kazanıyoruz. İçeride kazanmak istiyoruz diyen gazeteciye cevap veren teknik direktör Şaban Yıldırım, İçeride de kazanacağız. Bazı şeyleri için tabii ki zaman gerekiyor. Bazen biz hata yapıyoruz, bazen oyuncularımız hata yapıyor. Bazen hakemler hata yapıyor. Böyle şeyler oluyor. Ama her geçen gün önemli olan o dersler çıkartabilmek, aynı hataları tekrarlamak için ona yönelik çalışmalar yapabilmek. Biz de elimizden geldiği kadar bu konuda çalışıyoruz. İnşallah oyunumuz daha da iyiye gidiyor, her gün daha iyiye gidiyor. Oyuncularımızın gelişmesinden memnunum. İlk devrenin son maçı olacak. O maçı da kazanmak istiyoruz. Hata yapmak istemiyoruz. Bu maç saatinde yanımızda olurlarsa inşallah onların da desteğiyle galip gelerek ilk devrenin son maçını üç puanla tamamlamak istiyoruz” dedi.

Haber: Ağustos Gerçe