Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İl Başkanı Aktürk, vatandaşların nabzını tutuyor

AK Parti İl Başkanı

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi. İl Başkanı Aktürk, yaklaşan yerel seçimler öncesi vatandaşların nabzını yokladı.

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi öncesinde, AK Parti’nin başarısı için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Aktürk’ün çalışmaları vatandaşlar tarafından takdir ediliyor.

AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Aksaray ve AK Parti için yaptığı çalışmalarla siyasete örnek davranış olmaya devam ediyor.  Aksaray’da esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek nabız yoklayan Aktürk, AK davaya gönül veren vatandaşlardan olduğu kadar tüm kesimlerinde takdirini topluyor. Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına ağırlık vermeye başlayan Aktürk, tevazu, samimiye ve gayretle çalışmaya devam edeceğinin her fırsatta altını çiziyor. Vatandaşlarla kurduğu gönül bağını her geçen gün güçlendiren ve Aksaraylıların her istek ve ihtiyaçlarında yanlarında olan ve AK Parti’nin kapısının her vatandaşa her zaman açık olduğunu ifade eden Aktürk, vatandaşlara gösterdiği ilgi ve samimiyetle de gönüllere girmeyi başarıyor.

Vatandaşlarla bir araya gelen Hamza Aktürk’e vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, esnaf ve vatandaşlarla sadece sokaklarda değil, sık sık AK Parti binasında yaptığı halk buluşmaları ile de bir araya gelmeye özen gösteriyor. Aksaraylılar, İl Başkanı Aktürk’e yoğun ilgi ve alaka göstermeye devam ederek her zaman yanlarında olduğu için Aktürk’e teşekkürlerini iletiyor.

Haber: Fatma Altınok