Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“27’inci Tüketici Ödülleri” sahiplerini arıyor!

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı

Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Tüketici Ödülleri Yarışması, bu yıl 27’incisini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Türkiye genelinde katılımcıların yer aldığı yarışmada, “bilinçli tüketici” olma vurgusu sıklıkla yapılıyor.

Ticaret Bakanlığı koordinesinde düzenlenen Tüketici Ödülleri’nin 27’incisinin gerçekleştirileceği Aksaray Valiliği tarafından duyuruldu. Konu hakkında açıklama yapan Vali Yardımcısı Şeyma Polat Balak, yarışmaya dair detayları paylaştı. Tüketici bilincini geliştirmek ve bu yönde hak arama alışkanlıklarını yaygınlaştırmak, tüketici haklarına saygılı kişi, kurum ve kuruluşları teşvik etmek, tüketicinin korunması ve bilinçlendirilmesi ile ilgili bilimsel çalışmaları özendirmek amacıyla düzenlenen Tüketici Ödülleri yarışması kapsamında pek çok başvuru kategorisi bulunuyor.

Tüketici Ödülleri kapsamında yer alan kategoriler; “Bilinçli Tüketici Ödülü”, “Yazılı Basın Tüketici Ödülü”, “Radyo-Televizyon Programı Ödülü”, “Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü”, “Bilimsel Çalışma Ödülü” ve “Tüketici Özel Ödülü” şeklinde belirlendi. Katılımcılar belirtilen her bir dalda yarışmaya başvurabilecek olup, katılım ve başvuru koşulları hakkında bilgi almak için bakanlığa ait www.ticaret.gov.tr ve https://tuketici.ticaret.gov.tr/   web siteleri üzerinden bilgi alabilecekler.

Haber: Ağustos Gerçe