Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da “Ailemi Seviyorum” projesi kapsamında Gücünkaya ve Doğantarla köylerinde eğitim verildi

Aile ve Sosyal Hizmetler

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelleri Jandarma Komutanlığı personelleri ile birlikte Aile Seviyorum proje kapsamında Gücünkaya ve Doğantarla köylerinde eğitim verdi.

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu himayelerinde Aksaray Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk başkalığında yürütülen Aile Seviyorum projesi kapsamında İl Müdürlüğü ve paydaş Kurum personelleri tarafından eğitimler verilmeye devam ediliyor.

Gücünkaya ve Doğantarla köyü sakinleriyle bir araya gelen personeller, güçlü toplumun ailede başladığı belirterek aile içindeki davranışların çocuk üzerindeki etkisine değindi.

Çok sayıda katılımcıların bulunduğu etkinlikte aile temalı söyleyişi ve eğitim gerçekleştirildi. eğitimde ailenin bir toplum için en temel etken olduğunu belirten personeller aile temelini güçlendirmek için köy halkına eğitim verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise; “Aile bir toplumun temelidir ve köylü milletim efendisidir biliyoruz. Bilinçli ve müreffeh bir millet için köylerimizden başlayarak aile temelini güçlendiriyoruz. Çünkü bu toplumu seviyoruz” ifadesi kullanıldı.

Haber: Fatma Altınok