Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın o ilçeleri o tarihte karanlıkta kalacak!

Aksaray’da Elektrik Dağıtım Şirketi

Aksaray’da Elektrik Dağıtım Şirketi (MEDAŞ), belirli bölgelerde yapılacak bakım ve tesis çalışmaları sebebiyle planlı elektrik kesintileri duyurdu. İşte kesinti programı ve etkilenecek bölgeler:

15 Aralık 2023, 09:00 – 11:30 Ağaçören ve Yeni Mahalle Şehit İsmail Yüksel Caddesi, Kazakistan Sokak, Zafer Mahallesi’nde Demokrasi Şehidi Yusuf Elitaş Sokak, Posluoğlu Sokak, Nazlı Sokak, Kültür Sokak, Akpınar 1 Sokak, Elmalık Sokak.

15 Aralık 2023, 14:00 – 16:00’da Etkilenen Bölgeler: Sarı Yahşi ve Bekdik Köyü, Bekdik 9 Sokak, Bekdik3 Sokak, Bekdik 1 Sokak, Karsıyaka Mahallesi’nde Kırşehir Caddesi.
16 Aralık 2023, 12:00 – 17:00 Etkilenen Bölgeler: Ağaçören ve Yeni Mahalle Şehit İsmail Yüksel Caddesi, Kazakistan Sokak, Zafer Mahallesi’nde Demokrasi Şehidi Yusuf Elitaş Sokak, Posluoğlu Sokak, Nazlı Sokak, Kültür Sokak, Akpınar 1 Sokak, Elmalık Sokak olarak belirtildi.
Çalışmaların süresine göre, kesinti bitiş saatinden önce elektrik verilebileceği hatırlatıldı.

Bu planlı kesintiler, MEDAŞ’ın altyapı ve hizmet kalitesini artırmak adına gerçekleştirdiği rutin bakım ve tesis çalışmalarının bir parçası olduğu duyuruldu. Haber; Hakan Hidayet Deniz