Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray tarımın başkenti

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanı Koçak, Oda Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile bir araya gelen Vali Kumbuzoğlu, Aksaray’ın tarımsal üretim kapasitesi hakkında görüşme yaptı.

Vali Kumbuzoğlu; “Aksaray’ı tarımın başkenti yapan eli nasırlı çiftçi kardeşlerimize minnettarız” ifadesini kullandı.

Görüşme esnasında; Aksaray ilinin Türkiye’nin en az yağış alan bölgesi olmasına dikkat çeken Vali Kumbuzoğlu, tarımsal faaliyetlerinde bulunan çiftçilere Aksaray’ın gelişimi ve büyümesine katkı sağlamalarından dolayı minnetini dile getirdi.

Tarımsal faaliyetlere modern teknoloji entegre ederek üretime yeni vizyon katılması görüşünde olan Vali Kumbuzoğlu;  “Tarımsal faaliyetlerimize modern teknolojiyi entegre ederek üretim faaliyetlerimize yeni bir vizyon katmalıyız. Bu noktada ziraat odamızın danışmanlık hizmetleri büyük önem arz etmektedir. Oda başkanımızla köylerimizi ziyaret ediyor, üretim alanlarında incelemelerde bulunuyoruz. Çiftçimizin üreticimizin karşılaştığı sorunları yerinde tespit ediyor ve çözümleri hususunda istişarelerde bulunuyoruz.” dedi.

“Üreticilerin her zaman yanında olmaya devam edeceğini” vurgulayan Vali Kumbuzoğlu, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak tarımsal faaliyetler ve Aksaray’da verilen hizmetleri ile ilgili bilgi aldı. Vali Kumbuzoğlu; Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarı diledi.

“30.000 üreticinin ziraat odasına kayıtlı olarak Aksaray’da tarımsal faaliyette bulunduğunu” söyleyen Ziraat Odası Başkanı Koçak;  Vali Kumbuzoğlu’nun ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu’na teşekkürlerini sundu.

Haber: Fatma Altınok