Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MHP Aksaray’da Heyecan Dorukta! Kimler nereye aday adayı oldu?

31 Mart 2024’te gerçekleşecek

31 Mart 2024’te gerçekleşecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesinde MHP Aksaray il teşkilatında coşkulu bir atmosfer hakim! MHP İl Başkanı Burhanettin Karataş liderliğinde, belediye başkanlığı, il genel meclis üyeliği ve belediye meclis üyeliği için devam eden aday adaylığı başvurularıyla heyecan tavan yaptı.

İlk resmi müracaatı Aksaray Belediye Başkanlığı için Sefer Alkan ve Soner Yılmaz yaptı.

MHP, Aksaray Merkez İl Genel Meclis Üyeliği için Halil Demiray, Mustafa Çölkesen, Ferhat Bilge, Figen Seçilmiş aday adaylığı müracaatında bulundu.

Aksaray Belediyesi Belediye Meclis Üyeliği için de Mimar Ferdi Genç, Esnaf Ali Yıldırım, Kuaför Serdar Talay, Esnaf Mehmet Gümüşsoy, İş İnsanı Vefa Ülger, Tunay Uslu ve Mali Müşavir-Muhasebeci Yıldıray Fidan, partilerine büyük bir kararlılıkla müracaatlarını gerçekleştirdi.

MHP Aksaray İl Başkanı Burhanettin Karataş, vatandaşların MHP’ye olan ilgisinin büyüklüğüne vurgu yaparak, seçim atmosferinin coşku dolu geçeceğini belirtti. Heyecan dolu bu süreçte aday adaylarına başarılar diliyor, seçimlerin ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz!”dedi. haber: Ağustos GERÇE