Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tarihi buluşma; Sultanhanı öğrencileri kitapla buluştu!

Aksaray Gençlik Merkezi, Kitap

Aksaray Gençlik Merkezi, Kitap Okuma Halkaları Projesiyle öğrencilerle buluştu.

Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Sultanhanı ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ‘Kitap Okuma Halkaları’ projesi kapsamında etkinlik düzenledi. Kaymakam Serkan Ala’nın da katılımıyla gerçekleşen buluşmada öğrenciler, kitaplarla buluşmanın heyecanını yaşadı.

Gençlik Merkezi koordinasyonunda düzenlenen etkinlikte, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak amaçlanıyor. Gençler, farklı türdeki kitaplarla buluşarak okumanın keyfini yaşarken, etkinliğe katılan Kaymakam Serkan Ala da öğrencilerle kitaplar hakkında keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

Proje kapsamında düzenlenen etkinlikle ilgili konuşan Aksaray Gençlik ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız, “Kitap Okuma Halkaları Projesi, gençlerimizin okuma alışkanlığını artırmak ve onları kitaplarla buluşturmak adına önemli bir adım. Bu tür etkinliklerle gençlerimizin bilgi dünyasını genişletmeyi ve okuma sevgisini aşılamayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Etkinlikte öğrencilerin ilgisi, kitapların önemi ve okumanın keyfi üzerine yapılan söyleşilerle devam ederken, katılımcılar, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Haber; Hakan Hidayet Deniz