Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da tır otomobile arkadan çarptı; 100 metre sürükledi 4 yaralı!

Aksaray’da tır seyir halindeki

Aksaray’da tır seyir halindeki otomobile arkadan çarptı meydana gelen kazada 4 kişi hafif yaralanırken maddi hasar meydana geldi.

Olay; Aksaray Ankara yolu Çiftlik Mahallesi E-90 Karayolu üzerinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre; Aksaray Ankara yolu Çiftlik Mahallesi E-90 Karayolu üzerinde Ankara istikametine doğru seyir halinde olan Haşim B.(47) idaresindeki 68 FL 950 plakalı otomobile aynı yönde seyir halinde olan Ömer T. (62) idaresindeki 42 AEL 168 plakalı tır arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobili sürükleyen tır 100 metre sonra durabildi. Kazada otomobil sürücüsü ve otomobil de yolcu olarak bulunan Hasan B., Meliha B., Kevser B. olmak üzere 4 kişi hafif yaralandı.

Kazayı gören çevredeki diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine 112 sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra yaralıları ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine nakledildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken, Polis ekipleri meydana gelen kaza ile inceleme başlattı.

Kaza anını anlatan otomobilde yolcu olarak bulunan Hasan B.; Biz Aksaray istikametinden Ortaköy istikametine doğru gidiyorduk. Normal seyir halinde iken birden geldi kamyon arka taraftan vurdu. Vurduktan sonra bizi yanlamasına çalıp önüne aldı. Çevredeki arkadaşlar kulağında kulaklık olduğunu söylüyorlar. Bayağı bizi 100 metre önünde sürükledi durmadı. Kamyoncuya niye böyle yaptın dediğimde kör noktaya geldin görmedim teker patladı zannetim ama bizi 100 metre sürükledi dedi.

Haber: Fatma Altınok