Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sıradan bir fotoğrafın ardındaki özel an: Başkan Dinçer’in paylaşımı olay oldu!

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, esnaf ziyareti sırasında vatandaşla özel anını paylaştı.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehirdeki esnaf ziyaretleri sırasında girdiği samimi anları sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.

Son olarak, Başkan Dinçer’in çarşı merkezinde bir vatandaşla çekildiği fotoğraf, dikkatleri üzerine çekti. Başkan Dinçer’in, esnaf ziyaretleri sırasında sık sık vatandaşlarla fotoğraf çektirip sosyal medya hesabından paylaşmasıyla tanınması, bu kez de özel bir anı beraberinde getirdi.

Şehirdeki esnafları ziyaret ederken bir vatandaş fotoğraf çekinmek istedi. Vatandaşın isteğini yerine getiren Başkan Dinçer’e vatandaş sizi sosyal medyadan takip ediyorum bu resmi paylaşmaz isen darılırım dedi.

Başkan Dinçer o vatandaşla çekindiği fotoğrafı sosyal medya hesabın paylaşarak şu ifadelere yer verdi; Tanıştırayım çarşı merkezimizin müdavimlerinden Kanber Bidav abimiz dedi.

Bu paylaşım, Başkan Dinçer’in vatandaşlarla olan samimi ilişkilerini ve onları tanıtarak toplumla kurduğu bağları güçlendirmeye olan bağlılığını bir kez daha ortaya koydu. Vatandaşların yakın ilgisiyle karşılanan bu tür paylaşımlar, şehir sakinleri arasında olumlu bir etki yaratmaya devam ediyor.

Başkan Dinçer’in sosyal medya hesabından yaptığı bu tür paylaşımlar, şehirdeki yerel yönetimle vatandaşlar arasındaki etkileşimi artırmak adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Haber; Avni Kuru