Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzeyboru’nun kaptanı Büşra Kılıçlı’dan büyük başarı

Vodafone Sultanlar Ligi’nin etkili

Vodafone Sultanlar Ligi’nin etkili takımlarından birisi olan Kuzeyboru’da takım kaptanlığı görevini üstlenen ve 9 numaralı forma ile oyun hakkı kazanan Büşra Kılıçlı, 2023-2024 sezonunda 42 blok sayısına imza attı.

Vodafone Sultanlar Ligi’nde Aksaray’ı temsil eden ve ligde başarılı bir şekilde ilerleyen Kuzeyboru, 2023-2024 sezonunda oyuncuları ile adından sıkça söz ettiriyor. Yerli oyuncuların yanı sıra yabancı oyuncuları da kadrosuna etkili bir şekilde dahil eden Kuzeyboru yönetimi, oyuncuların görev alanlarını analiz ederek oyun kurulmasında baş antrenör Mehmet Nuri Bedestenlioğlu ile sürekli olarak bir istişare içerisinde yer alıyor. Sultanlar Liginde dördüncü sırada bulunan Kuzeyin Sultanları, 22 Aralık günü Aksray Kapalı Spor Salonunda ligin en önemli kulüplerinden birisi olan Vakıfbank ile karşı karşıya gelecek. Kuzeyin Sultanlarının sezon içerisindeki performansı etkili bir şekilde devam ederken, takımın kaptanı, 9 numaralı formayı taşıyan Büşra Kılıçlı ise takım içerisinde önemli bir başarıya imza attı.

Kuzeyboru tarafından yapılan bilgilendirme ile 9 numaralı formada oyun hakkı kazanan takım kaptanı Büşra Kılıçlı’nın 2023-2024 sezonu içerisinde Kuzeyboru formasıyla 42 blok sayısı elde ettiği aktarıldı. Aksaraylı voleybol severler tarafından dikkatle takip edilen Büşra Kılıçlı etkili performansı ile büyük beğeni topladı.

Haber: Ağustos Gerçe