Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Başkan Dinçer; yediden yetmişe her kuşakla bir arada!

Aksaray Belediye Başkanı Dr.

Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yediden yetmişe Aksaraylı vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

   

Aksaray halkı tarafından oldukça ilgi gören Belediye Başkanı Dinçer sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ediyor.

Aksaray’ın gelişimi ve büyümesine ciddi oranda katkı sunan ve projeleriyle sık sık gündeme gelen Belediye Başkanı Dinçer, Aksaray halkının talep ve beklentilerine yönelik hizmetler sunmaya devam ediyor.

“Esnaf, genç, kadın, yaşlı yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizle bir araya gelip, gönülden muhabbetler ediyoruz” diyen Belediye Başkanı Dinçer, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılandı. Belediye Başkanı Dinçer’in vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılan samimim ve sıcak görüntüleri kameralara yansıdı. Aksaray Belediyesine ait çorba aracından vatandaşlara çorba ikram edildi.

Aksaraylı vatandaşlar tarafından yoğun ilgi göre Belediye Başkanı Dinçer yaptığı açıklamasında; “Esnaf, genç, kadın, yaşlı yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizle bir araya gelip, gönülden muhabbetler ediyoruz. Birlik içinde daha güzel yarınlar için, Rabbim beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Haber: Fatma Altınok