Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kılıçaslan Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Söken oldu

Kılıçaslan Mahallesi Muhtar Adayı

Kılıçaslan Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Söken oldu. 2024 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlere doğru gidilirken mahalli idari seçimler kapsamında aday olacak olan muhtarlar da adaylıklarını duyurmaya başlıyor. Bu kapsamda adaylığını açıklayan bir isim de Kılıçaslan Mahallesi Muhtar Adayı Ramazan Söken oldu.
Muhtar adayları arasında genç olması ile ön plana çıkan Ramazan Söken, mahalle halkıyla birlikte hareket etmesi ile biliniyor. Mahalleye yeni projeler kazandırmak için çalışacağını söyleyen Muhtar Adayı Söken, mahalle sakinlerinin sorunlarına karşı çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyeceğini ifade ediyor.
Mahalle dayanışmasının ön plana çıkarılmasını sağlamak için çalışmalarını gerçekleştireceğini belirten aday; belediye, valilik ve tüm resmi kurumlar ile işbirliği yaparak mahalle sakinlerinin sorunlarına çözüm getirmeyi hedefliyor.
“Artık zamanı geldi, şimdi değilse ne zaman?”sloganı ile yerel seçim çalışmalarını sürdüren Ramazan Söken, “sizlerin hizmetinde olmak için Kılıçaslan Mahallesi Muhtar adayıyım. Genç, dinamik, mütevazı ve iş bitirici bir aday olarak, sizlerin sorunlarına çözüm bulmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım. Göreve geldiğim takdirde, mahallemiz için birçok projeyi hayata geçirmeyi hedefliyorum. Belediye, valilik ve tüm resmi kurumlarla işbirliği içinde çalışarak, mahallemizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için çaba sarf edeceğim. Sizlerin desteği ve güveniyle, Kılıçaslan Mahallesi’ni daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için çalışacağız. Değerli oylarınızı bekliyor, herhangi bir sorunuz veya talebiniz için daima açık olduğumu belirtmek istiyorum. Teşekkürler.” İfadelerine yer verdi.

Haber: Avni Kuru