Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da o isim yeniden aday oldu

Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin adayı Sadullah Er, MHP Genel Merkezine giderek yeniden partisinden aday adaylık müracaatında bulundu.

Güzelyurt ilçesinde Belediye Başkanlık seçimini 23 oy farkla kaybeden MHP’nin adayı Sadullah Er, MHP Genel Merkezine giderek yeniden partisinden aday adaylık müracaatında bulundu. Sadullah Er, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte fotoğraf çekindi.

30 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimlerde Güzelyurt ilçesinde belediye başkanlık seçimi 23 oy farkla kaybeden MHP’nin adayı Sadullah Er, yeniden MHP partisinde aday adayı olmak için müracaatta bulundu. Sadullah Er, MHP Genel Merkezi’ne giderek müracaatını yaptı.

Er, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi de ziyaret ederek fotoğraf çekiminde bulundu. 30 Mart 2019 tarihinde Güzelyurt ilçesinde yapılan belediye başkanlığı seçiminde MHP’nin adayı Sadullah Er 757, AK Parti’nin adayı Ünal Demircoğlu 780 oy almıştı. 23 oyla seçimi kaybeden Sadullah Er, partisinden yeniden aday olarak Güzelyurt ilçesinin belediye başkanlığını kazanmak ve aday olmak için müracaatını yaptı.

2019 seçimlerini 23 oyla seçimleri kaybeden MHP adayı Sadullah Er, bu defa seçimi kazanacağı inancıyla 2019 tarihinde Güzelyurt’ta yapılan seçimde Saadet Partisi’nin adayı ve İyi Parti’nin adayı 47’şer oy alırken, Bağımsız Türkiye Partisi’nin adayı 3, DSP’nin adayı ise 2 oy almıştı.

Son yapılan anketlerde Güzelyurt ilçesinde AK Parti ile MHP arasındaki rekabet ve heyecan aynı şekilde devam ediyor. Güzelyurt’ta MHP’den Sadullah Er belediye başkanlığı için adaylık müracaatında bulunurken AK Parti’den Güzelyurt’ta 4 isim Güzelyurt ilçesinin adayı olmak için aday adayı olmuşlardı.

Haber: Fatma Altınok