Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da İl Asayiş ve Güvenlik toplantısı gerçekleşti

Aksaray Valisi Mehmet Ali

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu başkanlığında İl Asayiş ve Güvenlik toplantı gerçekleşti. İlgili Kurum Müdürlerinin katılım gösterdiği toplantıda Aksaray’da suç ve suçlularla mücadele konusu ele alındı.

Aksaray Valiliğinin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Aksaray’da yaşanan asayiş olayları incelendi, suç ve suçlulara karşı yürütülen çalışmaları değerlendiren heyet, Aksaray’da suç oranını en aza indirmek amacıyla görüştü.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen çalışmaları değerlendiren Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, şehrin güvenliği ve huzurunu sağlamak amacıyla yapılması gerekenler hususunda istişarelerde bulundu.

Vatandaşın huzur ve refahı için gece gündüz demeden çalışmalar yürüten Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı ekipleri Aksaray’da suç oranını en aza indirilebilmesi için verilen mücadele hakkında Vali Kumbuzoğlu’na bilgiler verdi.

İl Asayiş ve Güvenlik toplantısına; Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Vali Yardımcısı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya, Aksaray İl Emniyet Müdür Murat Kolcu, Aksaray İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Ali Bayer ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Haber: Fatma Altınok