Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’da sağlık tesisleri inceleniyor

Aksaray Sağlık İl Müdürü

Aksaray Sağlık İl Müdürü Dr. Abdullah Güleç, Taşpınar Kasabasında bulunan sağlık merkezilerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

           

İl Müdürü Güleç’e ziyareti esnasında, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Fatih İkbal Karaefe eşlik etti. Sağlık İl Müdürü Güleç, Taşpınar kasabasında bulunan Taşpınar Aile Sağlığı Merkezi, Taşpınar Merkez 4 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ve İl Ambulans Servisi Başhekimliği Depo Birimini ziyaret etti. Taşpınar kasabasında bir dizi ziyaret gerçekleştiren, İl Müdürü Güleç, kasabada sağlık alanında verilen hizmetler hakkında bilgiler aldı. Personellerle bir araya gelen İl Müdürü Güleç sağlık merkezilerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Taşpınar Aile Sağlığı Merkezi, Taşpınar Merkez 4 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu ve İl Ambulans Servisi Başhekimliği Depo Biriminde incelemelerde bulunan İl Müdürü Güleç ilgili birim ve sorumlulardan iş ve işleyiş hakkında bilgiler aldı.

İl Müdürü Güleç, sağlık personellerinin özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunarak çalışmalarında başarılar diledi.

Haber: Fatma Altınok