Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray’ın o köyleri karanlıkta kalacak; İşte o köyler!

Aksaray’da elektrik kesintisi programı

Aksaray’da elektrik kesintisi programı açıklandı.  İşte detaylar;

Aksaray’da elektrik dağıtımını sağlayan MEDAŞ, planlanan elektrik kesintileri için bir program açıkladı. Kesintiler, belirtilen bölgelerde yapılacak çalışmaların bir parçası olarak gerçekleştirilecek.

İlk kesinti, 15 Aralık 2023 tarihinde 09:00 – 13:00 saatleri arasında Aksaray/Merkez, Boyalı Köyü, Çimeliyeni Köyü’nde gerçekleşecek. Küçük ek tesis çalışması nedeniyle bu bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacak. Ayrıca, aynı günün akşamında 15:00 – 17:00 saatleri arasında benzer bir kesinti olacak.

16 Aralık 2023’te ise 09:00 – 12:00 saatleri arasında Aksaray/Merkez, Darihüyük Köyü ve belirtilen sokaklarda kesinti yapılacak. Ardından, öğleden sonra 13:30 – 17:00 saatleri arasında Aksaray/Merkez, Seleciköse Köyü ve bu bölgede bulunan sokaklarda elektrik kesintisi yaşanacak.

MEDAŞ yetkilileri, çalışmaların belirtilen saatlerden önce tamamlanması durumunda kesintilerin erken sonlandırılabileceğini belirtti. Ayrıca, jeneratör kullanan ve enerji satışı yapan işletmelerin kesinti süresince önlemlerini alması gerektiği vurgulandı.

Daha fazla bilgi için 186 Müşteri Hizmetleri Merkezi veya www.meramedas.com.tr adresinden detaylara ulaşılabileceği belirtildi. Kesinti süresince iş kazalarının önlenmesi amacıyla dağıtım şebekesi anahtarlama elemanlarının kontrol edilmesi gerektiği hatırlatıldı.

Haber: Fatma Altınok