Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

MUTLULUĞUN SIRRI ÇİKOLATA

hepimizin bildiği gibi çikolatalar

hepimizin bildiği gibi çikolatalar mutluluk hormonusalgılıyor. biz de sizler için yenigün gazetesi olarak aksaray’da bu mutluluğunen doğru adresi olan mabel Çİkolata ile görüşerek çikolatalar, çeşitleri ve buçikolataların fiyatları hakkında mağaza satış personeli olarak görev yapanrümeysa gÖktaŞ’tan bilgiler aldık. 

göktaş; “sözlerime başlamadan öncesinde biraz çikolatalarhakkında genel bilgi verecek olursak şu şekilde anlatabilirim, her ne kadaruzmanlar “Çikolata bağımlılık yapıcı değildir” deseler de, kendimdenbiliyorum ki çikolata bağımlılık yapar! ancak korkmayın! bu alışkanlığın kaloridışında pek bir zararı yok. hatta bir kamyon dolusu da faydası var. mesela,abd’li bilim adamlarının araştırmalarına göre, kakao ve siyah çikolata kötükolesterolü azaltıyor. Çikolatada yer alan yağ, doymuş yağ yani ‘iyi yağ’olarak biliniyor. dolayısıyla, vücuda girdiğinde kötü kolesterol artışına sebepolmuyor hatta düşmesine yardımcı oluyor. ancak bu sevdiğiniz ve markettenaldığınız bir gofreti, her gün yiyerek kolesterolünüzü düşürebilirsinizanlamına gelmiyor. Çünkü bu tür çikolatalar oldukça düşük kakao yağı içeriyor.Çikolata ne kadar siyah olursa içerdiği kakao yağı miktarı da o kadar yüksekoluyor.

Çikolatada aşkvar.

bunlara ek olarak ise çikolatanın afrodizyak etkisi veyenildiğinde mutluluk hormonu salgılatması artık herkes tarafından biliniyor.bilinmeyen ise, içerdiği ‘phenylethyamine’ maddesiyle ‘aşk etkisi’ yaratması veyiyen insanların daha kolay aşık olmasını sağlaması.

ve şu anda satış personeli olarak değil de müşterigözüyle bu çikolataları tattığımı düşünecek olduğumda ise asıl konuya şuşekilde başlayabilirim iddia ediyorum ki en güzel, en uygun ve en kalitelidoğal çikolatanın aksaray’daki tek adresi burası. ve yine iddia ediyorum ki çikolatakonusunda en fazla çeşide sahip olan yerde burası. bizler burada çikolatadışında çikolatanın ruh ikizi, olmazsa olmazı kahve satışı da yapıyoruz.kahvelerimizi öncesinde çekip bekletmiyoruz müşteriler istedikçe istediklerikadar taze çekip veriyoruz çünkü müşterimiz daha sağlıklı ve daha güzel bir tatalsın istiyoruz. fakat genelleme yaparsak kahveden daha fazla çikolatasatışımız oluyor. Çikolatada fiyatlarımız ise kilosu 80 ile 200 lira arasındadeğişiyor. bu fiyatlar çikolatalarımızın yoğunluğu ve çeşidine göredeğişmektedir. Çeşitlerimize değinecek olursak hemen hemen akla gelebilecek hertürlü çikolata çeşidi mevcuttur. kestaneli, antep fıstıklı, hindistan cevizli,muzlu, portakallı, Çilekli, bademli vb. birçok farklı çeşitte çikolatamızbulunmaktadır. Çikolatalarımız tamamen doğal ve içerisinde herhangi bir katkımaddesi bulunmuyor.

kız İsteme, nişantepsileri

Çikolata ve kahve dışında ki ürünlerimizden bahsedecekolursak çikolatanın vazgeçilmez yeri içerisinde çikolatalar olmazsa olmazdiyebileceğimiz birbirinden güzel birbirinden şık her bütçeye uygun kız istemeve nişan tepsilerimizde bulunuyor. sadece bu kadar mı diyorsanız tabi ki hayırbunlara ek olarak sevgililer gününde sevgililerini, nişanlılarını ve eşlerinimutlu etmek isteyen müşterilerimizin de sürpriz indirimler ve farklı resimli,yazılı çikolata çeşitlerimizle yanlarındayız.

en özel, en güzel ve en anlamlı günlerinizdemutluluğunuza mutluluk katacak en doğru adres mabel Çikolataları olarak sizdeğerli müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz” dedi.

haber & fotoğraf: ali ŞengÜl

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

Aksarayspor, Karadeniz fırtınasına karşı
Sıradaki Haber Aksaray Ege’de kaybetti; Karadeniz’de kazanmak istiyor!