Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Belediye Başkan A. Adayı Karacer esnafı dinledi

İYİ Parti Belediye Başkan

İYİ Parti Belediye Başkan Aday Adayı Tuğrul Karacaer, yaklaşan yerel seçimler öncesi hal esnafını ziyaret etti. Belediye Başkanı aday adayı Karacaer seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya devam ederek sebze ve meyve toptancıları halini ziyaret ederek, hal esnafının sorunları hakkında istişarelerde bulundu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi için İYİ Parti’den Aksaray Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Tuğrul Karacaer, seçim çalışmalarına hız verdi. Sık sık ziyaretler gerçekleştiren ve nabız yoklayan Tuğrul Karacaer, halkın kendisine gösterdiği teveccühten ötürü memnuniyet duyduğunu dile getirdi. Aksaray’da bulunan sebze ve meyve toptancıları halini ziyaret ederek hal esnafı ile bir araya gelen Tuğrul Karacaer, burada esnaflar ile istişarelerde bulundu.

Esnafların her zaman yanında olacağına ve sorunlarında onları her zaman destekleyeceğine dair söz veren Tuğrul Karacaer, hal esnafı ziyareti ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Sebze ve meyve toptancıları halini ziyaret ettik. Esnaflarımızla halimizin sorunlarını konuştuk. Esnaflarımızın yoğun ilgi ve alakaları için teşekkür ederim” dedi.

Sebze ve meyve hali esnafları da nazik ziyaretleri ve ilgisi için İYİ Parti Belediye Başkan Aday Adayı Tuğrul Karacaer’e teşekkürlerini iletti. Tuğrul Karacaer’e, Belediye Meclis Üyesi Adayları Sami Uyar ve Salih Taş eşlik etti.

Haber: Fatma Altınok