Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aksaray Cumhuriyet Halk Partisine iki önemli ziyaret gerçekleşti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Aylin Yaman ve Parti Meclisi Üyesi Ozan Işık, Aksaray’a gelerek 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi öncesinde Aksaray Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyaret esnasında seçim çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulunuldu.
Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanlığı’na önemli bir ziyaret gerçekleşti. Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Aylin Yaman ve Parti Meclisi Üyesi Ozan Işık, Aksaray’a gelerek Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığı’nı ve Eskil İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Milletvekili Yaman ve PM Üyesi Işık, Aksaray’da gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında yerel seçimlere yönelik nabzı tuttu. İl ve ilçe temsilcileri ile bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partili isimler yaklaşan yerel seçimlere yönelik istişarelerde bulundu. CHP Aksaray İl Başkanı Av.Bilal Özdemir, “Ankara Milletvekilimiz Aylin Yaman ve Parti Meclisi Üyemiz Ozan Işık, il ve ilçe örgütümüzü ziyaret ederek yerel seçim sürecine dair tespit ve değerlendirmelerde bulundular. Nazik ziyaretleri ve çalışmamıza verdikleri destek için Ankara Milletvekilimiz Aylin Yaman ve Parti Meclisi Üyemiz Ozan Işık’a teşekkür ederiz.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Aylin Yaman ve PM Üyesi Ozan Işık’a, Cumhuriyet Halk Partisi Aksaray İl Başkanı Av. Bilal Özdemir, Merkez İlçe Başkanı Sibel Altınpınar, İl Kadın Kolları Başkanı Elif Gökkuş ve Cumhuriyet Halk Partisi ile ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

Haber: Ağustos Gerçe